Motormánia: Jedenie za volantom vás môže stáť život

Autor: SITA (info@motormania.sk)
Publikované dňa: 14. máj 2002
URL: http://www.motormania/art.ltc/215
Podľa posledného prieskumu americkej poisťovacej spoločnosti HCI, ktorá mapovala vplyv konzumácie jedla na kvalitu šoférovania a jeho požívanie za volantom ...
Aj malá čokoládová maškrta môže byť pri riadení automobilu životu nebezpečná. Podľa posledného prieskumu americkej poisťovacej spoločnosti HCI, ktorá mapovala vplyv konzumácie jedla na kvalitu šoférovania, je požívanie jedla za volantom častou príčinou havárií. Ako uvádza denník USA Today, riskantné je predovšetkým to, že jedlo sa počas jazdy môže ľahko rozsypať či rozliať. Šofér sa potom nesústredí na vozovku, ale na ušpinenú plochu. Z prieskumu ďalej vyplynulo, že najviac nešťastí sa stáva ráno, keď sa vodiči v čistých oblekoch ponáhľajú do práce a popíjajú pri tom rannú kávu. Medzi najnebezpečnejšie jedlá motoristov zaradila spoločnosť HCI teplú polievku, kávu a čokoládu. © 2002, Autorské práva SITA a.s a uvedené agentúry. Vsetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozsirovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA a.s. a uvedených agentúr je výslovne zakázané.
(c) 2002-2005 Motormánia.sk.